Madness

Äitini hurautti juuri Turusta meille poikien seuraksi ja minä aion suunnata Manboyn keikalle Le Bonkiin! Stellalla on vielä pari tuntia kisa oman bloginsa Facebook-sivulla, josta voi voittaa liput itselle ja kaverille illan keikalle.

En ole vielä osannut tehdä päätöstä ketjujen suhteen. gTien Madnessit (toinen eilisen hankinnoista!)hivelevät heiluessaan kaulaa niin hellästi, että taidan päätyä niihin. Ne tuuraavat hienosti miestä, sillä aikaa kun mies on kiinni rumpukapuloissaan..

5 kommenttia kirjoitukselle “Madness

  1. Pingback: Paras aika vuodesta - Tyyli - Olivia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>