Viidakkoon!

Päästettiin pari apinanpoikasta tänään hetkelliseen vapauteen. Tein alkavan flunssan kourissa pienen virhearvion ja pakkasin koko perheen mukaan retkelle kasvitieteelliseen puutarhaan.

Mulla alkaa olla tiukat paikat lopputyön kanssa ja päätin vielä kuvata lisämatskua kaiken varalle. No tästä reissusta ei luultavasti ollut apua lopputyön suhteen, mutta muuten oli kohtalaisen mukavaa, jollei liiemmin välitä huokailevasta miehestä tai hmm.. Innokkaista lapsista, joista toinen käveli apinakävelyä ympäri viidakon polkuja.

2 kommenttia kirjoitukselle “Viidakkoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>