Takahuone

No mitä siellä bäkkärillä sitten tapahtuu?

Ensin ne korkkaa kaljapullot ja sitten ne alkaa hassuttelemaan. Pojat.

Vaikka Imagen jutussa Karo kertoo riidoista treenikämpällä, on mun kokemus noista miehistä aivan ihana. Koko bänditouhu on aina perustunut ystävyyteen ja tasa-arvoisuuteen. Vaikka ne kuinka riitelisivät asioista, ei mikään voisi koskaan saada niitä eroamaan toisistaan. Jos yksi muuttaa toiselle planeetalle, on loput kaksi perheineen kohta perässä. Tuo kolmikko on vahvempi kuin mikään.

2 kommenttia kirjoitukselle “Takahuone

  1. Pingback: Paras aika vuodesta - Tyyli - Olivia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>